🚚 TRANSPORT GRATUIT pentru orice comanda de peste 60 lei, pana pe 7 Mai! 🐰🐣

Idei de cadouri pentru proaspete mămici

Idei de cadouri pentru proaspete mămici

Acesta nu este un articol cu idei de cadouri pentru proaspete mămici pe care să le folosească bebelușii. Este numai despre mame! Dacă ai o prietenă sau mai multe care abia au născut, vrei să le oferi un cadou și nu știi ce le-ar putea ajuta, găsești aici inspirație.


Timpul tău




Dacă sunteți prietene apropiate, poate i-ar plăcea să îi faci cadou 1-2 ore doar pentru ea. Mergi în vizită (anunțată) și oferă-te să ai tu grijă de bebe cât face ea un duș în tihnă, cât își colorează unghiile cu ojă, cât se uită la un film sau cât face o plimbare în liniște.


Cafea

Nu trebuie să fii un geniu să îți dai seama că proaspetele mămici nu prind prea multe ore de somn. Dacă știi că îi place să bea cafea, se potrivește la fix și așa apuci și tu să dicuți cu ea fără să ațipească din senin.


Consultanță de somn pentru bebeluș




Scrie că e pentru bebeluș, dar e de fapt și pentru mamă. Când schema cu cafeaua nu mai funcționează și copilul are mai mult de 8 luni, dar tot nu doarme bine, o idee ar fi să îi faci cadou o primă ședință cu un consultant certificat în somnul copiilor. Uneori, o schimbare extrem de mică poate aduce rezultate neașteptat de bune.


O întâlnire surpriză cu fetele




Aici îți pui în funcțiune abilitățile de organizare și planificare. Discută (în secret) cu partenerul prietenei tale și stabiliți o după-amiază sau o seară în care să poată sta el cu copilul, cât tu o răpești pe mămică vreo 2 ore. Adună gașca de prietene, mergeți cu toate să îi bateți la ușă și o surprindeți cu o ieșire fără copil, în care să puteți vorbi de-ale voastre. Mi se face dor numai cât scriu.

Mâncare



O mamă la început de drum nu mai are timpul necesar să gătească și nu spun să gătești tu în locul ei, cu toate că ar fi o idee bună să mergi să îi gătești ceva dacă te pricepi, dar îi poți face un abonament săptămânal sau îi poți comanda feluri de mâncare pentru câteva zile. Ce vorbesc, și o pizza care ajunge pe nepusă masă la ușa ei va fi sigur bine-primită!
 

Voucher cadou de la Zuluff

Are sigur nevoie de scutece și lucrușoare pentru bebe și o scutești de un drum, pentru că le poate comanda online. Voucherul e valabil 12 luni, așa că are timp suficient să îl folosească. Iar de banii pe care îi economisește, poate își cumpără ceva frumos, pentru sufletul ei.


Masaj




Da, spatele încordat și brațele obosite nu se vor repara prea ușor, dar poți da o mână de ajutor. Cumpără-i un serviciu de masaj, fie la domiciliu, fie la un salon în zona ei (cât să nu irosească timp prețios în trafic). Dacă știi că nu are cu cine lăsa copilul, ai putea să te oferi tu să plimbi bebelușul cât mama se relaxează.


Servicii de înfrumusețare




Imaginează-ți surpriza de pe fața ei când îi spui că i-ai cumpărat un voucher la salonul preferat! Poate fi pentru tuns, cosmetică, unghii - alege serviciul în funcție de ce știi că îi lipsește mai mult. Sau i le cumperi pe toate. Puțin mai mult răsfăț nu îi aduce decât bucurie. Dacă locuiește în București, există salon pentru mămici unde se poate merge cu bebeluș de minim 1 lună. Genial, nu-i așa?


Ședință foto, singură sau cu bebe




Poate inițial te gândești că nu o să îi placă ideea, că nu o să vrea să facă poze, nici singură, nici cu bebe, că nu se simte încă bine în pielea ei, dar practic, îi dăruiești amintiri. Mizează pe asta. Peste câțiva ani, când va reveni asupra pozelor, mai mult ca sigur o va cuprinde nostalgia și e foarte probabil să spună „Ahh, ce tânără eram!”.


Căști fără fir

O mai suni tu, o mai sună soțul, părinții și e infinit mai ușor să își pună castile în urechi și să aibă ambele mâini libere și disponibile pentru copil, decât să încerce să țină telefonul cu umărul cât schimbă un scutec sau când încearcă să urce o bordură cu copilul în cărucior. Și le poate folosi și pentru următoarea idee de cadou!


Abonament pentru audiobooks

Va fi mult mai dificil să stea cu cartea în mână cât e și bebe prin preajmă, dar o cască în ureche e mai ușor să țină chiar și când e cu copilul în brațe. Dacă știi că îi place să citească, acesta ar putea fi cadoul cel mai apreciat.


Abonament la o platforma online cu filme și seriale

Dacă tot petrece atâtea ore pe canapea cu bebelușul în brațe, măcar să facă și ceva relaxant. Filme, seriale, documentare – se găsește câte ceva pentru fiecare în platformele de streaming online disponibile.


Bilete la teatru sau la film

Când copilașul mai crește și poate fi lăsat 2-3 ore cu altcineva, biletele la teatru pentru ea și partener ar putea fi un mega cadou. Cât despre film, dacă prietena ta e din București, poate merge liniștită la babycinema cu bebe cu tot. Sonorul e la minim și scutece sunt din belșug.

Există perioade atât de grele în viața de mamă, încât și un buchet de flori sau o ciocolată dacă îi trimiți, vei culege bucurie. Va ști că te gândești la ea și poate se va simți văzută și mai puțin singură.

Suport clienti 11-16 Luni-Vineri

0726 123 177 contact@zuluff.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!